Gi deg selv hjelp i en vanskelig situasjon.

Demens rammer ikke bare personen som får sykdommen, men angår i høyeste grad også familien omkring. De aller fleste pårørende vil etter hvert ha bruk for støtte, avlastning og hjelp.
Derfor arrangerer Demensforeningen i Askim og omegn, SAMTALEGRUPPER.
Dette er grupper der mennesker i samme situasjon kan møtes for å snakke med andre pårørende og fagpersonell fra helsevesenet om sykdommen DEMENS.
Demens kan være vanskelig å takle for pårørende så vel som for den syke. Opplevelsen av at en av ens nærmeste blir sykere, kan føre til følelsesmessige påkjenninger og praktiske utfordringer i hverdagen.

Skulle dette være av interesse, gi beskjed. Så kommer vi tilbake til aktuell dato for oppstart.

Påmelding:
E-post: post@demensforeningeniaskim.info
Tlf: 974 87 419

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

iren lindserth | Svar 12.07.2010 11.54

flott!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 13:03

Bilder er i hvert fall veldig nyttig når man har en demenssykdom. De kan bringe fram minner. Minnealbum med bilder og utfyllende tekst er nyttig for den syke.

...
09.07 | 12:25

Lurer på om bilder kan være en medvirkende årsak til alzheimer/demens? Da man evt bruker mindre av hjernen for å huske minner, blar bare i albumet for å huske.

...
02.04 | 00:55

Mener at denne boksen selges på Enklere Liv om dere vil prøve. Du kan og spørre i kommunen om de har en sånn. Man får jo bare ja elle nei.

...
02.04 | 00:54

Det finnes en boks som piper fram til tabletten er tatt ut av boksen. Det betyr ikke at tabletten blir tatt om det er en demenssyk som skal passe på dette selv.

...
Du liker denne siden