Gi deg selv hjelp i en vanskelig situasjon.
🤔
Demens rammer ikke bare personen som får sykdommen, men angår i høyeste grad også familien omkring. De aller fleste pårørende vil etter hvert ha bruk for støtte, avlastning og hjelp.
Derfor arrangerer Demensforeningen i Askim og omegn, SAMTALEGRUPPER.
Dette er grupper der mennesker i samme situasjon kan møtes for å snakke med andre pårørende og fagpersonell fra helsevesenet om sykdommen DEMENS.
Demens kan være vanskelig å takle for pårørende så vel som for den syke. Opplevelsen av at en av ens nærmeste blir sykere, kan føre til følelsesmessige påkjenninger og praktiske utfordringer i hverdagen.

Skulle dette være av interesse, gi beskjed. Så kommer vi tilbake til aktuell dato for oppstart.

Påmelding:
E-post: post@demensforeningeniaskim.info
Tlf: 974 87 419

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

iren lindserth | Svar 12.07.2010 11.54

flott!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.12 | 13:56

Beklager at jeg ikke har noe godt svar til deg. Og beklager at jeg må svare i tre meldinger. Var ikke plass til flere tegn i hver melding.

...
16.12 | 13:55

Vi har ei i styret som jobber i Spydeberg. Ellers er vi pårørende. Tror dette er noe du bør ta opp med for eksempel virksomhetsleder i din kommune.

...
16.12 | 13:54

Dette kan jeg dessverre ikke svare deg på Bjørg. Det er nok store forskjeller her fra kommune til kommune. Vi i Askim og omegn demensforening er bare frivillige

...
16.12 | 13:04

Hvilke metoder bruker helsevesenet for å gi en dement person sjanse til innsikt i egen situasjon, hvis han ikke selv opplever problemer av den typen som det er

...
Du liker denne siden