Støtt vårt arbeide

Grasrotandelen

Til deg som pleier å spille på lotto og lignende…….

Støtt oss med DIN Grasrotandel!

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping,  kan du støtte oss uten at det koster deg noe! Tilknytt oss som din grasrotmottaker, så mottar vi 5 prosent* av ALT du spiller for. Du betaler ingen ting. Og det går ikke ut over premien din. Du kan tilknytte oss hos en kommisjonær. Ta med deg spillekortet ditt og oppgi organisasjonsnummer 997 234 243, så ordner de resten.

For mer informasjon, gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/#search=Nasjonalforeningen%20Askim%20og%20omegn%20de

*For Multix genereres halvparten av overskuddet til Grasrotandelen.

Grasrotandelen beregnes ikke for Extra og Flax.

 

Hva gjør vi med disse pengene?

Vi i demensforeningen har mottatt en del penger fra Grasrotandelen. Disse ønsker vi at skal gå ut igjen til de som trenger det. Pengene kan søkes på av dagsentere, omsorgsentere ol. Pengene skal gå til små ting som er av stor betydning for de demente. For eksempel garn, spill, CD-spiller, bidrag til en tur, underholdning osv...
For å søke på disse pengene, send en mail til post@demensforeningeniaskim.info       Skriv en enkel søknad med en god forklaring på hva pengene skal brukes til. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 13:03

Bilder er i hvert fall veldig nyttig når man har en demenssykdom. De kan bringe fram minner. Minnealbum med bilder og utfyllende tekst er nyttig for den syke.

...
09.07 | 12:25

Lurer på om bilder kan være en medvirkende årsak til alzheimer/demens? Da man evt bruker mindre av hjernen for å huske minner, blar bare i albumet for å huske.

...
02.04 | 00:55

Mener at denne boksen selges på Enklere Liv om dere vil prøve. Du kan og spørre i kommunen om de har en sånn. Man får jo bare ja elle nei.

...
02.04 | 00:54

Det finnes en boks som piper fram til tabletten er tatt ut av boksen. Det betyr ikke at tabletten blir tatt om det er en demenssyk som skal passe på dette selv.

...
Du liker denne siden